Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



26.10.2021

EDS Ukraine про наших випускників у себе


Наші інноваційні партнери EDS Ukraine про нашу найкращу молодь, яку ми спільно виховуємо та готуємо до світлого майбутнього в електроенергетичній сфері:

В Україні в енергетиці працює 450 тисяч осіб. Щороку цифра лише зростає, а “обличчя” галузі молодшає. Про це свідчить статистика, це відчуваємо ми самі. 

Швидкість змін технологій та підходу до роботи енергетичного сектора стрімко збільшується, складність завдань зростає. Інноваційні шторми створюють сотні нових професій та підвищують привабливість уже існуючих.

Інженери, енерготрейдери, проєктувальники, розробники мікрогенерації – у найближчі 10 років ці кадри стануть на вагу золота. Навіть представники сфери IT знайдуть себе в енергетиці. Цифрова трансформація галузі – це просто питання часу.

В EDS Ukraine більшість кадрів - молодь. Співпраця з НТУ "Дніпровська політехніка"  -   Dnipro University of Technology дає розуміння, куди прагнуть юні фахівці. Вони відчувають майбутні тренди, тому обирають професію з розрахунком на майбутнє. А майбутнє за енергетикою!





До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт