Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



14.05.2021

Чергова зустріч


На кафедрі електроенергетики НТУ "Дніпровська політехніка" в очно-дистанційному форматі відбулася чергова зустріч здобувачів освітньо-наукового рівня PhD спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" та майбутніх аспірантів з представником роботодавців, професіоналом-практиком, директором ТОВ "ЕДС-ПРОЕКТ" Богданом Макарчуком.

Присутнім було прочитано лекцію щодо поточного стану та аспектів розвитку сектору ВДЕ в Україні, проблематики проєктування об'єктів енергетики з відновлюваними джерелами. Молоді науковці мали можливість поставити питання та подискутувати щодо власного дослідження з нашим колегою, отримали кваліфіковані поради та акценти щодо бачення проблематики "очима виробництва". Найближчим часом запланували прослухати цикл лекцій із залученням фахівців компанії "ЕДС-ПРОЕКТ". Щиро вдячні Богдана Макарчука за професіоналізм та активну участь у процесах підвищення якості вищої освіти!!!

Нехай нам щастить!

P.S. Цікаво, що платформою для зустрічі стала інноваційна лабораторія SmartGrid-технологій EDS! До речі, про "розумні" мережі також поспілкувалися.







До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт