Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



10.03.2021

"Зимова школа" у Бранденбурзькому технічному університеті Коттбус-Зенфтенберг


У грудні 2020 - січні 2021 відбулася Х Зимова школа, яку провів Бранденбурзький технічний університет Коттбус-Зенфтенберг -  БТУ (Німеччина) за підтримки Німецької служби академічних обмінів - DAAD.

Зимова школа пройшла дистанційно з використанням навчальних платформ Teams (НТУ "ДП") та Cisco Webex (БТУ). Організатори проєкту від НТУ «Дніпровська політехніка» - професор В.Я. Швець, доценти Л.Л. Палєхова і Т.В. Куваєва.
У роботі семінарів взяли участь понад 100 слухачів з НТУ "Дніпровська політехніка"  -   Dnipro University of Technology, Бранденбурзького технічного університету та Технічного університету у Ліберці. 

Від  Дніпровської політехніки учасниками стали студенти, аспіранти і молоді викладачі
- електротехнічного факультету
- факультету інформаційних технологій
- факультету будівництва
- інституту природокористування
- факультету менеджменту
- фінансово-економічного факультету.

Від кафедри електроенергетики брали участь: Антон Ісаєв, Юлія Гончаренко (141-18-1) та Олександр Тарарін (141м-20-1) и були нагороджені сертифікатами участия у відповідному семінарі.

За результатами навчання у Зимовій школі  проректор з науково-педагогічної, навчально-виховної роботи та перспективного розвитку Дніпровської політехніки М.В. Трегуб вручив учасникам Сертифікати БТУ.

Професор В.Я. Швець наголосив, що Х Зимова школа – надзвичайно важлива для формування знань з аспектів сталого розвитку у промисловості, побажав усім учасникам плідної праці та запросив усіх на наступні заходи, що заплановані навесні та восени 2021 року у межах Меморандуму про співпрацю НТУ «Дніпровська політехніка» та Бранденбурзького технічного університету Коттбус-Зенфтенберг.










До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт