Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



11.02.2021

Робоча поїздка до Міністерства освіти і науки України


Що таке університет? На нашу думку - це інтелектуальний хаб, однією з основних цілей якого є об'єднання однодумців, фахівців різних галузей для генерування інноваційних, креативних ідей та їх втілення у високотехнологічному середовищі. 

Вчора молоді науковці НТУ "Дніпровська політехніка" Іван Луценко, Андрій Малієнко та Сергій Федоряченко з робочою поїздкою відвідали Міністерство освіти і науки України та мали продуктивну зустріч з керівником експертної групи з питань інтеграції до Європейського дослідницького простору Григорієм Мозолевичем та державним експертом експертної групи з питань інтеграції до ЄДП директорату науки та інновацій МОН Оленою Харіною

Метою зустрічі було обговорення перспектив долучення науковців до нових програм ЄСстворення інноваційних науково-популярних хабів з метою розширення співпраці вітчизняних та закордонних закладів вищої освіти, міністерств і відомств, органів державної влади, профільних департаментів місцевої влади з підприємствами високотехнологічного бізнесу. Зокрема, було визначено шляхи подальшої реалізації інноваційних проєктів за програмою EUREKA у контексті розширення міжнародної співпраці ЗВО та високотехнологічного бізнесу. Поспілкувалися і про важливість розвитку інноваційних напрямків в освіті, дослідженнях, впровадження сучасних технологій та ознайомлення з ними суспільства. НТУ «Дніпровська політехніка» готується до проведення науково-популярної виставки-конференції «Е-DRIVE DniproTechFest», до якої було запрошено долучитись і представникам МОН. 

Захід буде присвячено актуальним питанням розвитку електромобілітету в Україні, та створення для них раціональної інфраструктури та їх ефективній інтеграції в електричні мережі населених пунктів, популяризації екологічно чистого виду транспорту в суспільстві та активній взаємодії всіх зацікавлених стейкхолдерів з відповідної проблематики. 

Висловлюємо нашим колегам з МОН щиру вдячність за професійний підхід і сучасний погляд на проблематику розвитку системи вищої освіти і наукових досліджень, важливі поради та готовність до співпраці!
зображення_viber_2021-02-11_13-51-45.jpg

Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"







До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт