Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



10.02.2021

Партнерство заради майбутнього

Нещодавно наші третьокурсники та викладачі електротехнічного факультету разом із першим проректором Дніпровської політехніки Олександром Азюковським відвідали промислово-виробничий хаб EDS Power.
 
 

НТУ "Дніпровська політехніка" та компанія EDS Engineering успішно співпрацюють за системою дуальної освіти – студенти старших курсів без відриву від навчання проходять виробничу практику в компанії. Також наші партнери відкрили в університеті надсучасну лабораторію Smartgrid-технологій!

Третьокурсники побачили виробничі потужності й дізналися про особливості лінійки високотехнологічного обладнання для обробки металу та електротехнічну продукцію торгової марки EDS.
 
 
Перший проректор Політехніки Олександр Азюковський вручив подяки власнику EDS Олександру Запишному та співробітникам EDS Power за вагомий внесок у розвиток інноваційного середовища університету.
 
 

Дякуємо директору хабу - до речі випускнику нашого університету - Григорію Власенку за екскурсію, а НR-директору EDS Валентині Пучці – за актуальну інформацію для наших студентів. 
Розвиваємо партнерство і рухаємось далі!
eds090220 (13).jpg
  
 


Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото - кіноцентр "Юність" НТУ "Дніпровська політехніка"




До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт