Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



18.12.2020

І радісно, і сумно...


На кафедрі електроенергетики НТУ "Дніпровська політехніка" завершилися захисти дипломних кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".

Вже другий рік поспіль головою Державної екзаменаційної комісії за спеціальністю 141 в НТУ "Дніпровська політехніка" є керівник компанії проєктного напряму групи компаній EDS Богдан Макарчук - досвідчений та висококомпетентний фахівець своєї справи!

Ще раз було відзначено важливість взаємодії університету з профільними підприємствами високотехнологічного бізнесу у форматі дуальної системи освіти, що дозволяє забезпечити становлення кваліфікованого спеціаліста в процесі навчання шляхом раціонального поєднання занять в університеті з працевлаштуванням на виробництві! Чудове молоде покоління інженерів-електриків продовжать свою професійну діяльність на профільних підприємствах електроенергетичної галузі та неодмінно будуть підіймати її на новий рівень, впроваджуючи та реалізуючи інноваційні проєкти! І радісно, і сумно, тому що за ці 5,5 років ми стали дійсно великою університетською сім'єю Дніпровської політехніки! У нас найкращі студенти, найкращі випускники, з якими хочеться працювати та досягати нових результатів!

Бажаємо стрімкого кар'єрного зростання та доброї долі всім випускникам! Нехай вам щастить у житті!
Завжди пам'ятайте рідний університет, діліться вашими успіхами та завжди будьте достойними і людяними!!!

P.S. А на фото - захист Владислава Дєдова, інженера по роботі з системами телемеханіки в компанії EDS.Project та менеджера з нагляду за проєктами Єгора Ващенка! Знову-таки, елементи дуальної системи - в дії!!!














До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт