Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



17.04.2020

Реалії сьогодення

Асистент кафедри електроенергетики Кошеленко Євгеній Валерійович разом із молодими вченими-колегами 3 березня 2020 р. на зустрічі з заступником голови Дніпропетровської обласної ради Куюмчяном Мгером Санасаровичем  презентували програму "Школа інноваційного розвитку територіальної громади". 

Реалії сьогодення - обмежувальні заходи, карантин призвів до серйозних викликів для бізнесу, емоційної та психологічної напруги у суспільстві.
За ініціативи Ради молодих вчених НТУ "Дніпровська політехніка" та за підтримки ДніпроОДА "Центру підтримки малого та середнього бізнесу" функціонує "Школа інноваційного розвитку територіальної громади".
Її робота направлена на проведення тренінгів, семінарів, інформаційно-роз'яснювальної і консультаційної роботи, брендування, отримання охоронних документів у сфері інтелектуальної власності (для фізичних і юридичних осіб), підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва, розвитку малого та середнього бізнесу, розвитку сільських територій та підвищення рівня і якості життя населення!





До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт