Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



10.07.2019

Гості з Узбекістану

В рамках робочих зустрічей щодо розширення співпраці між НТУ "Дніпровська політехніка" та Навоїйським державним гірничим інститутом (Узбекистан) на кафедру систем електропостачання НТУ "Дніпровська політехніка" завітали фахівці у галузі вищої освіти та гірництва: професор Нурмуродов Т. І., проректор з наукової роботи та інновацій та доцент Карімов І. А., начальник навчально-методичного відділу.

Співробітники кафедри провели екскурсію інноваційними лабораторіями, оснащеними електрообладнанням фірм EDS-Engineering, ETI Украина, ABB, Завод «Південкабель», продемонстрували можливості матеріально-технічної бази щодо навчання студентів за електроенергетичним напрямком із застосуванням сучасних технологій. Було обговорено фахові питання у галузі проведення спільних наукових досліджень та можливих напрямків освітнього співробітництва.

Україна та освітній процес у Дніпровській політехніці відкрилися для іноземних гостей у новому, перспективному для співпраці форматі! Працюємо та розвиваємося далі! Нехай нам щастить!!!















До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт