Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



13.02.2018

Стартап Школа «Dnipro Sikorsky Challenge» на базі НТУ "Дніпровська політехніка" має перших випускників

Сьогодні ректор НТУ "Дніпровська політехніка", академік НАН України Геннадій Півняк вручив сертифікати першим випускникам Стартап Школи «Dnipro Sikorsky Challenge». Серед випускників співробітники кафедри: доцент, к.т.н. ЛУЦЕНКО Іван Миколайович (на першому фото) та лаборант ЦИГАН Павло Сергійович.


Пілотна програма навчання в «Dnipro Sikorsky Challenge» реалізувалася Центром розвитку підприємництва "Бізнес-інкубатор НТУ "Дніпровська політехніка" (директор Олена Гаряча) за підтримки Дніпропетровської облдержадміністрації.


Протягом двох тижнів слухачі, які пройшли відбір, дізнавалися все про стартапи і навчалися робити перші кроки для створення стартап-проекту; вивчали психологічні аспекти роботи в команді; перевірили бізнес-ідеї на потенційних клієнтах; розробили і сформували фінансову бізнес-модель; зрозуміли, як позиціонувати свій проект і навчилися ефективно його просувати; провели презентацію і захист стартап-проектів перед представниками бізнесу, влади та інвестиційного середовища.

В якості бонусу слухачі стали учасниками дводенного інтенсивного майстер-класу STARTUP MASTERY з Ігорем Пеєром – членом Асоціації підприємців Ізраїлю, засновником та генеральним директор Open innovation Incubator «Be Next IT», керуючим партнером інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge.
ІАЦ НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото Артема Гусака, відеостудія "Юність"

До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт