Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



13.07.2021

На IV Міжнародній вугільній конференції

Світ поступово відмовляється від традиційних джерел енергії. Дніпровська політехніка слідкує за глобальними процесами й активно бере в них участь.

Наш університет став співорганізатором IV Міжнародної вугільної конференції «Вугільні регіони України: справедлива трансформація та видобуток вугілля. Український та міжнародний досвід». Вона пройшла у Києві.

В університетську делегацію увійшли ректор Олександр Азюковський, голова Вченої ради Півняк Геннадій, проректор з перспективного розвитку Микола Трегуб та зав.кафедри гірничої інженерії та освіти Володимир Бондаренко.

У І панельній дискусії «Досягнення вуглецевої нейтральності та можливості для вугільних громад» взяв участь Володимир Бондаренко. Олександр Азюковський та Геннадій Півняк виступили під час роботи ІІ секції «Вуглевидобуток в умовах "зеленого енергетичного переходу"».

Участь у конференції Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова, генерального директора ТОВ "ДТЕК" Максима Тімченка, генерального директора "ДТЕК Енерго" Ільдара Салєєва свідчить про те, що питання декарбонізації, зміни клімату і сталого розвитку - у фокусі уваги держави,  а це гарний сигнал майбутніх структурних змін в Україні.








До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт