Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



23.06.2021

Екскурсія


23 та 24 червня відбулися навчально-ознайомчі екскурсії студентів спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" на сучасний завод з виробництва електрообладнання компанії EDS - POWER!

Енергетична група EDS активно співпрацює з НТУ "Дніпровська політехніка" у підготовці високоякісних кадрів для електроенергетичної галузі України! Ми високо цінуємо забезпечення принципів "партнерства в довгу" та "обміну з перевищенням" у такій співпраці університету і компанії! Щиро вдячні нашим партнерам за підтримку та вагомий внесок у розвиток наших студентів! Розвиваємо нашу молодь разом! Нехай нам щастить!








Навчально-ознайомчі екскурсії на профільні підприємства електроенергетичної галузі, яким є EDS -POWER - надзвичайно важливі для студентів спеціальності 141 "ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА" з позицій формування професійного світогляду та бачення своєї фахової траєкторії у майбутньому! Це допомагає не "збитися" зі шляху перспективної спеціальності, а навпаки - підсилити прагнення стати найкращими фахівцями, починаючи з ефективного поєднання навчання в НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology та здобуття практичних навичок на підприємстві у форматі дуальної освіти вже з третього курсу!

Розвиваємо молодь, будуємо сильну Україну разом!!!

Нехай нам щастить!












До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт