Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



22.12.2020

Грамоти енергетикам!


Найкращих енергетиків ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» відзначили почесними грамотами та подяками з нагоди професійного свята. За вагомий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність Міністерство енергетики України відзначило 7 працівників.

Ще 14 працівників ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» отримали відзнаки від міського голови Дніпра та Дніпропетровської обласної ради. Серед них і магістр 2020 р. кафедри електроенергетики НТУ "ДП" Владислав Цяпка. Хлопець вже рік працює в компанії інженером служби розподільних мереж. Енергетичну галузь обрав невипадково. У родині Владислава енергетиків багато, тож, і він вирішив продовжити трудову династію.

«Мені дуже подобається справа, якою я займаюся. Планую й надалі розвиватися у цій сфері. Дякую за таку оцінку моїй роботі» - прокоментував свою нагороду Владислав.

Також за високі виробничі показники, професіоналізм, сумлінну та плідну працю в енергетичній галузі, забезпечення надійного енергопостачання споживачам, вагомий внесок у розвиток підприємства та з нагоди Дня енергетика почесні грамоти та подяки отримали 54 енергетики ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

Щиро вітаємо кращих працівників підприємства та усіх енергетиків з професійним святом!




До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт