Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



16.12.2020

А ви бажаєте стати професіоналом та отримати високоякісну освіту за інноваційними спеціальностями!?


Цього року особливо приємно було заслуховувати захист кваліфікаційних робіт магістрів кафедри електроенергетики НТУ "Дніпровська політехніка" у новоствореній Лабораторії SMARTGRID-технологій EDS, яка вже активно використовується студентами в процесі навчання та сприяє підвищенню якості викладання профільних дисциплін!

Сьогодні ми мали можливість побачити ті реальні ефекти і результати, які надає раннє працевлаштування студентів на профільні, високотехнологічні та інноваційні виробництва у форматі використання елементів дуальної освіти, яку НТУ "Дніпровська політехніка" реалізує, зокрема, з групою компаній EDS! Хочеться відзначити високу якість та компетентність студентів, які поєднували навчання та діяльність в компанії EDS.

Результати - вражають!

Спільними зусиллями ми отримали "інтелектуальний продукт" у вигляді готових висококласних спеціалістів - інженерів та менеджерів проєктів! Років 10 тому про це тільки мріяли, а сьогодні - це вже реальний результат! Нам, як і нашим високотехнологічним партнерам - НЕ ВСЕ ОДНО і ми відповідально ставимося до виконання місії, яка полягає у розвитку професійних та моральних ціностей кожної особистості, кожного студента! Наші студенти відчувають цю небайдужість і підтримку від університету та профільних роботодавців, а ми відчуваємо їх вдячність та готовність до подальшої співпраці та вихованні наступних поколінь вже за безпосередньої участі цієї когорти найкращих випускників-магістрів-електриків Дніпровської політехніки!

ЩИРО ВІТАЄМО З ВІДМІННИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ ЗАХИСТУ магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка": Губанову Єлизавету (інженер з розрахунків), Чубченка Віталія (інженер електротехнічної лабораторії) Чорнокуренка Олександра (інженер виробничо-технічного відділу), Рудика Івана (електромонтажник силових мереж та електроустаткування), Солощенка Андрія (інженер-проєктувальник).

Щиро вдячні компанії EDS за небайдужість та активну участь у вихованні та розвитку нашої талановитої молоді і становленні їх у якості галузевих фахівців!!!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

P.S. А ви хочете стати професіоналом та отримати високоякісну освіту за інноваційними спеціальностями!? Тоді приєднуйтеся до великої сім'ї Дніпровської політехніки! Нехай нам щастить!

https://forms.gle/nVnpHq7qwyzZv2Fa6




























До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт