Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



11.11.2020

4 курс. Плоди дуальної освіти!

Карантинні обмеження - це не привід зупинятися і опускати руки, особливо, коли це стосується самовдосконалення, саморозвитку і підвищення своїх компетентностей! Саме за такими позиціями НТУ "Дніпровська політехніка" працює зі студентами у дистанційному форматі, створюючи передумови для беззупинного руху вперед за своїм фахом. У цьому нам активно допомагає співпраця з високотехнологічним бізнесом нашого міста і регіону у форматі використання елементів дуальної системи освіти, коли наш студент отримує можливість підвищити свій рівень професіоналізму в умовах реального виробництва провідних підприємств та отримувати заробітну плату під час навчання!

Сьогодні надійшли приємні новини щодо наших студентів, які навчаються на кафедрі електроенергетики НТУ "ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА" за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" та працюють у форматі дуальної освіти в підрозділах одного з наших провідних партнерів - компанії ДТЕК Дніпровські електромережі! Четверо студентів склали іспит та отримали свої перші професії та кваліфікації: електромонтери з експлуатації розподільчих мереж, електромонтери з ремонту та монтажу кабельних ліній, електромонтер з експлуатації електролічильників.

Відзначимо, що студенти зараз навчаються на четвертому курсі бакалаврату, і вже набувають безцінний досвід, а по закінченні університету - стануть підготовленими ІНЖЕНЕРАМИ! 

Продовжуємо працювати далі для розвитку нашої талановитої молоді в найкращому університеті!!!
Нехай нам щастить!











До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт