Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



22.10.2020

Дуальна освіта. Партнерство заради майбутнього енергетики.

HR-директорка EDS Валентина Пучка виступила на сьогоднішній міжнародній науково-практичній конференції «Дуальна форма здобуття освіти: успіхи і проблеми першого року впровадження пілотного проєкту».

В ході онлайн-виступу на тему «Як налагодити комунікацію з вузом. Алгоритм дій і аналіз складнощів» Валентина поділилася з учасниками заходу практичним досвідом EDS в реалізації дуальної системи здобуття освіти. Зокрема, було підкреслено високий рівень партнерства з профільним для компанії  EDS вищим навчальним закладом НТУ "Дніпровська політехніка". Студенти саме цього вузу вже протягом трьох років в рамках дуальної системи слухають лекції з проєктного менеджменту, проходять практику на об'єктах EDS в умовах реального бізнесу.

EDS високо цінує цю можливість взаємодії і прикладає максимум зусиль для розкриття і реалізації потенціалу майбутніх молодих фахівців, які прийняли рішення присвятити себе розвитку енергетики України. У цьому контексті Валентина згадала зусилля компанії для поліпшення матеріально-технічної бази виша-партнера і створення сприятливих умов для навчання студентів на реально діючих зразках електрощитового обладнання торгової марки EDS.

Більш докладно про відкриття навчальної лабораторії Smartgrid від EDS можна прочитати тут.

Також у виступі HR-директорка EDS торкнулася питання важливості проактивної позиції роботодавців України в реалізації дуальної системи здобуття освіти та необхідністі якнайшвидшого регулювання цієї форми навчання на законодавчому рівні.




До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт