Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



07.06.2019

В тренді енергоефективності


Низька енергоефективність громадських будівель і споруд, моральна та фізична застрарілість інженерних систем, недосконалість або відсутність системи енергоменеджменту на промислових підприємствах на сьогодні є однією з головних проблем розвитку нашої країни, яка потребує неодмінного вирішення!

Для Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" напрямок науково-дослідних та науково-практичних робіт, пов'язаних з енергоефективністю та енергозбереженням є пріоритетним! Саме з метою опрацювання цих питань 06.06.2019 відбулася робоча зустріч фахівців університету з координатором проекту GIZ Ukraine за напрямком енергоефективності Артуром Денисенком.

Головна теза зустрічі стосувалась посилення ролі закладів вищої освіти України у підготовці висококваліфікованих енергоаудиторів для Фонду енергоефективності, та якісне супроводження відповідного процесу! Наш гість високо оцінив лабораторну базу КАФЕДРА СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ НТУ "ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА", наші існуючі напрацювання і результати та відзначив високий потенціал щодо забезпечення якісної підготовки енергоменеджерів та енергоаудиторів на базі Дніпровської політехніки з імплементацією та використанням європейського досвіду реалізації аналогічного навчання та проектів!

Підвищуємо енергоефективність разом! Нехай нам щастить!








До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт