Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



05.06.2019

Кафедра відповідає сьогоденню


Сьогодні на КАФЕДРА СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ НТУ "ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА" відбулася зустріч представників професорсько-викладацького складу з керівниками технічних підрозділів АТ "ДТЕК "Дніпровські електромережі" під головуванням Березовського С.Й.

Виробничники ознайомилися з напрямками поточних досліджень у сфері електроенергетики, були обговорені важливі питання щодо співпраці та виконання актуальних науково-дослідних робіт у відповідності до потреб підприємства. Окремо було відзначено важливість співпраці щодо працевлаштування студентів університету у підрозділи профільного роботодавця, у тому числі, з використанням елементів дуальної системи освіти. Після обговорення відбулася ознайомча екскурсія лабораторіями кафедри з демонстрацією сучасних стендів щодо інноваційних систем електрозабезпечення.

Наші колеги з ДТЕК "Дніпровські електромережі" високо оцінили поточну діяльність кафедри систем електропостачання та відзначили стрімкий розвиток матеріально-технічної бази профільних лабораторій, її відповідність вимогам сьогодення та потребам виробництва, а це є високим показником та результатом наполегливої роботи!

Нехай нам щастить!

















До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт