Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



11.04.2019

Надважлива подія!

Сьогодні відбулася надважлива подія!

У м. Києві на базі НТУУ "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України (Мінрегіон) та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ Ukraine) відбулася конференція "ВИЩІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ - ПЛАТФОРМА ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ЕНЕРГОАУДИТОРІВ".
Розвиток даного напрямку сприятиме забезпеченню сталого розвитку України шляхом підвищення енергоефективності об'єктів житлового фонду, що в кінцевому результаті дозволить значно посилити енергонезалежність нашої держави, на чому наголосив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко! У роботі прийняли участь представники більше ніж 30 закладів вищої освіти, на базі яких створено відповідні комісії щодо атестації енергоаудиторів. Для якісного забезпечення цього процесу Мінрегіоном разом з GIZ Ukraine (з урахуванням досвіду Німеччини) розроблено комплексну Програму навчання, яку ЗВО зможуть імплементувати та використовувати для підготовки висококваліфікованих фахівців!

Представники нашої кафедри, на базі якої у 2018 році було створено відповідну атестаційну комісію, Іван Луценко та Євгеній Кошеленко прийняли участь у конференції та засвідчили підписом на "стратегічній карті" готовність Дніпровської політехніки бути платформою щодо підготовки енергоаудиторів європейського зразка для потреб України!!!

Ми йдемо правильним шляхом! Все буде УКРАЇНА!!!

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении

Нет описания фото.

Нет описания фото.

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят, костюм и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, селфи и часть тела крупным планом

На данном изображении может находиться: экран



До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт