Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



25.07.2018

Посилюємо співпрацю з високотехнологічним бізнесом


Електроенергетична галузь є однією з найважливіших для національної економіки України, а спеціальність відповідного спрямування має гострий дефіцит на ринку праці.  

Електротехнічний факультет НТУ «Дніпровська політехніка» готує фахівців за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», постійно вдосконалюючи та розвиваючи матеріально-технічну базу, що сприяє підвищенню якості освіти студентів. 

24.07.2018 р. до Дніпровської політехніки завітали представники компанії «Високовольтний Союз – Рівненський завод високовольтної апаратури» (м. Рівне), яка є однією з провідних вітчизняних виробників електротехнічної продукції. Делегацію очолював головний конструктор підприємства – Ярощук С. І. 

Університет представляли ректор, академік НАН України Півняк Г.Г. і співробітники кафедри систем електропостачання – доц. Папаїка Ю.А., Луценко І.М. та Циган П.С.

В процесі обговорення було визначено спільні напрямки діяльності «Високовольтний Союз – РЗВА» та Дніпровської політехніки, які, зокрема, полягають у розвитку лабораторії «Електрична частина станцій та підстанцій» шляхом її оснащення відповідними зразками сучасного електрообладнання виробництва Рівненського заводу високовольтної апаратури. Окремо були підняті питання спільних наукових досліджень щодо електроапаратів середньої та високої напруги.

Результатом зустрічі стало підписання Угоди про співпрацю між університетом та підприємством, що є свідченням визнання напрацювань Дніпровської політехніки в сфері електроенергетики та створює умови для подальшого сталого розвитку відповідного напрямку!!! 

Будемо прямувати до нових здобутків та розвиватися!

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Підготовано до публікації доцентом кафедри СЕП     
Луценком Іваном Миколайовичем.

До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт