Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



27.05.2013

Практика студентів третього курсу на тренувальному полігоні

Співпрацюючи з ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго», кафедра систем електропостачання проводить виробничу практику на тренувальному полігоні в с. Межирічі Павлоградського району. Починаючи з 3 червня, відбуватиметься щоденний виїзд студентів третього курсу з викладачами на місце проходження практики.

Під час проходження етапів практики на полігоні для викладання теоретичних та практичних основ по обслуговуванню електрообладнання будуть залучатись висококваліфіковані фахівці Павлоградського РЕМ та учбово-курсового комбінату ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго».


Етапи проходження практики студентами:

1. Конструкція, монтаж та експлуатація повітряних ліній електропередач 0,4 та 6-10 кВ.

2. Конструкція, монтаж та експлуатація КТП та ГПП.

3. Основні принципи проведення оперативних перемикань в електричних мережах з демонстрацією диспетчерського пункту Павлоградського РЕМ.

4. Організація обліку електричної енергії з застосуванням сучасних засобів обліку.

5. Організація безпечного проведення робіт в електроустановках, застосування захисних заходів, пожежна безпека на об’єктах електроенергетики, надання першої медичної допомоги постраждалим від нещасного випадку.

6. Екскурсія на діючу ПС-150/35/10/6 кВ «Узловая», відвідування музею історії створення ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго».


Керівництво нашого університету та компанія «ДТЕК Дніпрообленерго» дійшли спільного висновку, що підготовка висококваліфікованих спеціалістів у галузі електроенергетики для підприємств та енергопостачальних компаній України неможлива без активної співпраці вищих навчальних закладів і підприємств – баз практик. 


До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт