Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



14.07.2018

Підвищуємо якість

Постійне підвищення якості надання освітніх послуг є однією з головних задач закладів вищої освіти! Розвиток технологій диктує необхідність їх швидкого опанування та імплементації у навчальному процесі! 

Особливо актуальними такі процеси є для електроенергетичної галузі національної економіки України! 

Національний технічний університет "Дніпровська політехніка" є провідним закладом вищої освіти регіону за електроенергетичним напрямком! Електротехнічний факультет є яскравим втіленням девізу "відповідність часу". 

Кафедра систем електропостачання НТУ "Дніпровська політехніка" активно діє у напрямку імплементації сучасних технологій у навчальний процес, постійно розвиваючи та вдосконалюючи матеріально-технічну і лабораторну базу, шляхом посилення взаємодії з провідними виробниками електротехнічного обладнання. 

Нещодавно у м. Києві відбулася ділова зустріч доцента каф. СЕП Луценка І.М. з генеральним директором ТОВ "ЕТІ Україна" Петером Гашперліним, результатом якої стало підписання УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ та погодження створення авторизованого центру "ЕТІ" на базі кафедри СЕП "Дніпровської політехніки" з відповідним оснащенням сучасними лабораторними стендами, які будуть використовуватися у лекційних та практичних курсах при підготовці студентів за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" при викладанні профільних дисциплін.

Щиро дякуємо ТОВ "ЕТІ Україна" за вагомий внесок та активну діяльність у підвищенні якості освіти за електроенергетичним напрямком шляхом створення спеціалізованих інноваційних лабораторій у Дніпровській політехніці!

Фото Ivan Lutsenko.

Підготовано до публікації доцентом кафедри СЕП    
Луценком Іваном Миколайовичем.

До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт