Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



13.07.2018

Підписано договір про співпрацю!

Кафедра систем електропостачання НТУ "Дніпровська політехніка" активно розвивається у напрямку осучаснення матеріально-технічної та лабораторної бази шляхом посилення взаємодії з провідними виробниками електротехнічного обладнання. Нещодавно було підписано договір про співпрацю з ТОВ "FLEXEL UKRAINE", яке спеціалізується на електроустаткуванні для систем каналізації електричної енергії, блискавкозахисті та системах заземлення об'єктів цивільного та промислового призначення!

Кафедрою було отримано зразки обладнання, які знайшли своє відображення у вигляді сучасних навчальних стендів! Надане обладнання буде використовуватися у лекційних та практичних курсах при підготовці студентів за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" при викладанні таких дисциплін, як "Електропостачання промислових підприємств", "Електропостачання міст та мегаполісів".

Щиро дякуємо ТОВ "FLEXEL UKRAINE" за активну позицію щодо підвищення якості освіти за електроенергетичним напрямком та допомогу в оснащенні спеціалізованих лабораторій прогресивними зразками обладнання!

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт