Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



07.07.2018

На екскурсії

Спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" є затребуваною на ринку праці! Саме такий меседж ми, разом з нашими партнерами, намагаємося донести до абітурієнтів та студентів, починаючи зі шкільної парти та перших курсів навчання в університеті.

Відбулися екскурсії студентів 1-2 курсів електротехнічного факультету на виробництво одного з провідних підприємств електроенергетичного профілю - "ЕДС-Інжиніринг". Студенти ознайомилися із сучасним виробництвом електрообладнання низької та середньої напруги, дізналися про перспективи проходження виробничих практик та працевлаштування в підрозділах підприємства, отримали "керівництво до дії" щодо постійного саморозвитку, професійного зростання та удосконалення вмінь і навичок. Такі зустрічі є дійсно важливими та дієвими для мотивації студентів, оскільки "не на пальцях", а в умовах діючого виробництва демонструється важливість обраної спеціальності та перспективи якісного оволодіння нею!

Щиро дякуємо колективу компанії "ЕДС-Інжиніринг" за відкритість та активну участь у підготовці нових поколінь інженерів-електриків!!!


Ivan Lutsenko.

Ivan Lutsenko.

Ivan Lutsenko.

Ivan Lutsenko.

Ivan Lutsenko.

Ivan Lutsenko.

Ivan Lutsenko.

Підготовано до публікації доцентом кафедри СЕП  
Луценком Іваном Миколайовичем

До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт