Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



14.06.2018

Майбутні абітурієнти завітали на кафедру систем електропостачання

14.06.2018, учні 10-х класів шкіл Царичанського району відвідали Національний технічний університет "Дніпровська політехніка". Майбутні абітурієнти завітали і на кафедру систем електропостачання.

Під час екскурсії лабораторією школярі отримали інформацію про перспективи здобуття вищої освіти за однією з найбільш гостродефіцитних спеціальностей для національної економіки України - 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", про можливості стати висококласними фахівцями в електроенергетичній галузі, яка стрімко розвивається в усьому світі та потребує молодих, освічених і талановитих інженерів!

В процесі цікавої дискусії асистент кафедри систем електропостачання Євгеній Кошеленко та лаборант кафедри Павел Сергеевич Циган аргументовано довели майбутнім випускникам доцільність приділення уваги та вибору саме електроенергетичного напрямку в Дніпровській політехніці, щоб бути успішним у житті, затребуваним на ринку праці, отримувати достойну заробітну плату, і бути щасливим не рік, і не два, а все життя!!! Нехай нам всім щастить!!!

P.S. Висловлюємо щиру подяку Елені Горячій та Бізнес-інкубатору Дніпровської політехніки за організацію зустрічі!!!


Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.

Фото Ivan Lutsenko.


Підготовано до публікації доцентом кафедри СЕП
Луценко Іваном Миколайовичем

До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт