Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



02.05.2018

Розширюємо співробітництво у сфері електроенергетики

У стінах Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» відбулося урочисте підписання Угоди про спільну діяльність між нашим університетом та одним з провідних підприємств регіону у сфері електроенергетики – ТОВ «ЕДС-Інжиніринг», що спеціалізується у напрямках проектування й будівництва розподільних мереж та підстанцій напругою до 330 кВ, виробництві електрообладнання, проектуванні та будівництві сонячних електростанцій.
НТУ «Дніпровська політехніка» представляв ректор, академік НАН України Г.Г. Півняк разом з доцентами кафедри систем електропостачання Ю.А. Папаїкою та І.М. Луценком , а групу компаній «ЕДС-Інжиніринг» - директор О.О. Запишний.

Сторони обговорили перспективи і напрями співробітництва з метою забезпечення якісної підготовки висококваліфікованих фахівців для електроенергетичної галузі за участю університету та «ЕДС-Інжиніринг». 
Досягнуто попередніх домовленостей щодо допомоги високотехнологічного бізнесу в створенні та розвитку сучасної матеріально-технічної бази профільних лабораторій, надання студентам можливості проходження виробничих практик у підрозділах підприємства з реалізацією позицій системи дуальної освіти.
Директор компаній «ЕДС-Інжиніринг» О.О. Запишний. відзначив високу якість підготовки фахівців електроенергетичного профілю, які вже працюють на підприємстві, й висловив свою глибоку вдячність особисто ректору та профільним спеціалістам електротехнічного факультету НТУ «Дніпровська політехніка» за сумлінну працю у професійному вихованні студентів. Він підкреслив, що до підписання офіційної угоди вже було реалізовано успішне співробітництво між кафедрою систем електропостачання та «ЕДС-Інжиніринг», яке відтепер тільки набиратиме обертів та неодмінно досягне нових горизонтів.

Цього ж дня … 
Цікаво, що саме в день підписання угоди, 27.04.2018 р., студенти 4-го курсу кафедри систем електропостачання Наталія Юрченко (гр. ЕЕс-15-1), Дмитро Гриценко та Олександр Сохач (гр. ЕЕ-14-1) здобули перше командне місце у другому турі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання», що відбувалася на базі Запорізького Національного технічного університету. Це дійсно підкреслює високу якість підготовки за спеціальністю, яка тепер називається 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка». Нехай нам всім щастить!!!


Іван Луценко, доцент кафедри систем електропостачання 

До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт