Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



04.05.2017

Наука юнакам підвладна

Команда студентів електротехнічного факультету здобула 2-е місце у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання»

Днями на базі Запорізького національного технічного університету було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності електротехнічні системи електроспоживання. В олімпіаді взяли участь 60 студентів з вищих навчальних закладів різних міст України.

 

Національний гірничий університет представляли талановиті студенти групи141-16-1М електротехнічного факультету кафедри систем електропостачання – Павло Циган і Микола Александров, які й раніше мали хороші результати в наукових дослідженнях.

Приміром, у березні Павло Циган посів призове 2-е місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, що проходив у м. Кам’янське на базі Дніпровського державного технічного університету, де блискуче представив роботу «Захист електричних мереж та обладнання напругою до 1000 В від аварійних станів і небезпек» у секції «Лабораторне обладнання для дослідження електротехнічних та електромеханічних систем».

 

Микола Александров бере активну участь у написанні статей у співавторстві з викладачами кафедри СЕП, постійно вдосконалює отримані навички й поглиблює знання.

І ось нова перемога на олімпіаді зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання». Це свідчить про високий рівень підготовки фахівців за даною спеціальністю у стінах Національного гірничого університету. Викладачі кафедри СЕП радіють досягненням студентів. Ректор НГУ Г.Г. Півняк і директор Інституту електроенергетики НГУ О. Б. Іванов особисто привітали переможців.


До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт