Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



09.10.2019

Участь в конференції

Cтуденти енергоменеджери та мехатронщики Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» прийняли участі в конференції «Архітектура майбутнього», яка проходить у м. Києві за підтримки GIZ проекта «Реформи у сфері енергоефективності в Україні».

Ключові позиції, які були озвучені спікерами полягають у необхідності трансформації суспільства та застарілих підходів у всіх сферах національної економіки внаслідок інтенсифікації науково-технічного прогресу за концепцією «Індустрія 4.0» («Інтернет речей»). Загальними проблемами людства є скінченність традиційних енергоресурсів, суттєве збільшення населення планети тощо. Тому актуальними питаннями є забезпечення енергоефективності, масове впровадження засобів автоматизації та діджиталізації процесів, що сприятиме сталому розвитку людства.

Такі заходи є дуже корисними для студентів, оскільки з’являється можливість ознайомлення з актуальними трендами та обрати унікальну траекторію розвитку особистості у напрямку вирішення актуальних проблем сучасного світу!

Розвиваємо нашу молодь разом!











До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт