Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



31.05.2019

Ми готуємо дуже необхідних країні фахівців


У м. Дніпро стартував Європейський тиждень сталої енергії, протягом якого заплановано провести заходи, присвячені заощадженню енергії, сталому розвитку, запобіганню змін клімату та адаптації до них. На сьогодні у місті за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку реалізуються проекти підвищення енергоефективності в бюджетних установах.

Представники Дніпровської політехніки прийняли участь у відповідному заході та ознайомилися з ходом виконання одного з проектів, а саме - термомодернізацією дитячого садка № 349, що реалізується комунальним підприємством "Дніпровська міська енергосервісна компанія" ДМР.

Цікава дискусія дозволила ще раз підтвердити актуальність спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" в рамках якої КАФЕДРА СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ НТУ "ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА" готує фахівців за спеціалізацією ЕНЕРГЕТИЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ, здатних розробляти відповідні проекти з підвищення енергоефективності об'єктів муніципальної сфери та промислових підприємств. То ж ми рухаємося в правильному напрямі!

Запрошуємо абітурієнтів вступати до Дніпровської політехніки, що дозволить у майбутньому стати висококваліфікованим спеціалістами та бути затребуваними на ринку праці!






До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт