Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



27.05.2019

Постійне підвищення кваліфікації


Постійне підвищення кваліфікації викладачів та студентів Дніпровської політехніки є запорукою високої якості навчання!

Сьогодні викладачі та студенти кафедри систем електропостачання відвідали технічний семінар на тему: "Технічні особливості та практичне застосування силових кабелів в мережах Дніпровського регіону". Даний захід організували наші партнери: провідний дистриб'ютор електротехнічної продукції регіону - ELEKTAL Ltd, VOLTA з головним технологом Завод Южкабель (м. Харків) Андрій Обозний.

Учасники семінару дізналися про характеристики та технологію укладання, експлуатацію кабелів серії «зшитий поліетилен», проводи «Сонячної» серії PV і лінійки NYM.

Такі зустрічі з представниками заводів-виробників є дуже важливими в процесі формування особистості інженера-електрика, оскільки студенти мають змогу почути про реальні проблеми експлуатаційних організацій, дізнатися про особливості роботи проектувальників ліній електропередач, про інновації у сфері виробництва кабельно-провідникової продукції. Для викладачів - це важливо в плані актуалізації робочих програм профільних дисциплін за спеціальністю, зокрема, 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".

Нагадаємо, що це вже не перший семінар, організований нашими партнерами із запрошенням студентів!

Щиро дякуємо Дмитрію Косоногову, Олексію Косоногову, Евгениії Косоноговій, Татьяні Медведевій за вагомий внесок у підвищення якості вищої освіти для студентів-електриків Дніпровської політехніки!!! Нехай нам щастить!!!









До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт