Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



21.05.2019

Хакатон-конкурс за концепцією Smart City "Make It Smart"


Молоді креативні студенти з трьох політехнічних ЗВО-партнерів ДТЕК - Дніпровської, Запорізької та Львівської політехніки змагалися у конкурсі-хакатоні за концепцією Smart City "Make It Smart" з розробкою стартап-проектів, спрямованих на вирішення соціальних, економічних та екологічних проблем міст України. Захід відбувся  в Академії ДТЕК в "силіконовій долині" Києва Unit.City.

Доцента кафедри СЕП Івана Миколайовича Луценко запрошено в якості експерта. Делегація Дніпровської політехніки представлена трьома командами. Викладач кафедри Євгеній Валерійович Кошеленко та Іван Миколайович -- супроводжуючі  особи, що відповідають за підготовку студентів.

Фінальні представлення стартап-проектів від 10-ти команд з Дніпра, Запоріжжя та Львова, їх оцінка високоповажним журі конкурсу розподілили переможців наступним чином: з Дніпровської політехніки перше місце посіла команда SMARTишки, які запропонували цікавий, обгрунтований проект щодо популяризації сортування сміття в умовах міст України. По одній команді з Львівської та Запорізької політехніки також стали переможцями заходу.

Взагалі, хочеться сказати, що всі наші студенти, всіх трьох команд, які представляли Дніпровську політехніку є переможцями, у нас НАЙКРАЩІ, НАЙТАЛАНОВИТІШІ І НАЙЗАВЗЯТІШІ діти! Ми поставили високу планку і надалі будемо активно розвиватися та вдосконалюватися! З такою молоддю хочеться працювати, з такою молоддю Україну чекає лише світле майбутнє! Будуємо Україну разом!!!

P.S. А на переможців тепер чекає головний приз - поїздка до SMART-city за підтримки ДТЕК!!!














До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт