Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



07.05.2019

Розумні, активні, креативні


Студенти кафедри систем електропостачання взяли участь у другому турі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання» на базі Запорізького національного технічного університету.
За активну участь в олімпіаді ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Геннадій Півняк вручив грамоти: Андрію Солощенку, Дмитру Гриценку й Олексію Маймуру. 
Дмитро Гриценко став переможцем олімпіади і його нагородили дипломом.

Вітаємо!


------------------------

Цікавим фактом є те, що зазначені студенти успішно поєднують навчання в університеті з використанням елементів системи дуальної освіти на підприємстві EDS-Engineering, закріплюючи отримані знання при вирішенні реальних практичних задач виробництва!
Це дозволяє досягати високих результатів та значно прискорювати становлення студентів професіоналами за обраним фахом! ;) Аналогічна cпівпраця активно розвивається також з нашими партнерами ДТЭК Днепровские электросети, ДТЭК Приднепровская ТЭС, VOLTA, що підкреслює значущість спеціалістів для електроенергетичної галузі України та їх затребуваність на ринку праці!

Чекаємо нових здобутків та перемог!
Нехай нам щастить!!!

Луценко Іван Миколайович


------------------------

Молоді хлопці, які приходять в нашу компанію, вже на старті радують високим рівнем кваліфікації!
Так, на нещодавній Всеукраїнській олімпіаді в дисципліні «Електротехніка», команда з Днепровскої політехніки посіла третє місце!
Склад команди - це студенти групи #ЕДС, які вже в цьому році приступлять до вирішення завдань в компанії ЕДС-Інжінірінг як молоді фахівці!

Олександр Запишний






До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт