Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



24.04.2019

VOLTA


Україна володіє просто надзвичайним інтелектуальним, науковим, підприємницьким потенціалом наших людей! Поступово відроджується та створюється інтелігенція у вигляді представників малого та середнього бізнесу, які вірять у свою країну та зосереджуються не тільки на власному розвитку, а намагаються пришвидшити професійне зростання нашої молоді, виступаючи небайдужим Роботодавцем галузі (зокрема, мова йде про електроенергетику), допомогти в удосконаленні матеріально-технічної бази, тим самим підвищуючи якість вищої освіти, ведуть пропаганду здорового способу життя і просто є приємними людьми. До таких Роботодавців можна віднести всі організації-партнери Дніпровської політехніки, але в даній статті все ж хочеться сфокусуватися не на промислових гігантах, а саме на малому та середньому підприємництві! Сьогодні відвідав магазин компанії VOLTA, яка активно співпрацює з нашим університетом та є представником таких торгівельних марок як IEK Ukraine, CHINT-Ukraine, Завод Южкабель та інші.

Місія компанії Volta - дати клієнтам можливість економно і безпечно використовувати електричну енергію, зберігаючи навколишнє середовище. Зробити електроенергію повсюдно доступною і корисною, застосовуючи інноваційні технології.

Приємно було зустріти у якості працівників студентів та випускників нашого університету, які продовжують розвиватися за отриманою у вузі спеціальністю, з вдячністю відгукуються про студентські роки, про важливу роль взаємодії університету та компанії-Роботодавця у їх становленні як професіоналів. Вони щасливі, оскільки відчувають впевненість та перспективність здобутого фаху і сьогодні, і в майбутньому. Інноваційні підходи у кадровій політиці сучасних Роботодавців дозволяють розвивати молодь з урахуванням особистості кожного працівника та його сильних сторін.

КАФЕДРА СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ НТУ "ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА" висловлює щиру вдячність компанії VOLTA (Дмитрію Косоногову, Євгенії Косоноговій, Тетяні Медведевій, Олексію Косоногову) за активну участь у професійному вихованні молодих спеціалістів, допомогу у розвитку матеріально-технічної бази та небайдужість до проблем технічної освіти!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

P.S. А ще мені сподобалася творча презентація асортименту електрообладнання, представленого в магазині VOLTA!

Луценко Іван Миколайович











До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт