Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



08.04.2019

Електроенергетика – це привабливо!


ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА продовжує приваблювати абітурієнтів! Цього разу відбулася зустріч з випускниками технікумів м. Жовті Води та Кам'янське, які були приємно вражені від побаченого та почутого щодо перспектив отримання спеціальності електроенергетичного профілю!

Кафедра систем електропостачання НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology у співпраці з провідними виробниками та представниками ринку електрообладнання EDS-Engineering, ABB, ETI, Рівненський завод високовольтної апаратури, Flexel та інші, активно розвиває матеріально-технічну базу, чим забезпечується високий рівень підготовки студентів за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".
Співпраця з головними Роботодавцями галузі EDS-Engineering, ДТЕК "Дніпровські електромережі", ДТЭК Приднепровская ТЭС, Центральна Енергетична Компанія, VOLTA, у регіоні дозволяє молоді впевнено дивитися у майбутнє ще на етапі вступу до НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology і не лише претендувати, а навіть обирати місце працевлаштування за фахом!!! Саме тому Національний технічний університет "Дніпровська політехніка" є провідним закладом вищої освіти та енергетичним освітнім центром регіону і України!

Працюємо, розвиваємося та продовжуємо рухатися далі!
Все буде ЕНЕРГІЙНО!
Працюємо РАЗОМ для досягення розвитку та зростання України!!!







До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт