Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



30.03.2019

Знакова подія

Цього тижня відбулася ще одна знакова та важлива подія!
Було підписано Договір про навчальне, наукове та науково-технічне співробітництво між НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology та компанією АББ (https://new.abb.com/ua/), яка є світовим лідером в області промислових технологій, зокрема, в електроенергетиці!

До нашого університету завітала делегація від компанії АББ на чолі з Сергієм Резниченко (Sergii Reznichenko) та відбулася робоча зустріч з ректором Півняком Геннадієм Григоровичем та доц. кафедри систем електропостачання Луценко Іваном Миколайовичем, якого було призначено відповідальним за підтримку зв’язків та розвиток співробітництва з компанією. Сторони обговорили перспективи стратегічного партнерства у напрямку підвищення якості освіти за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" шляхом створення та розвитку матеріально-технічної лабораторної бази профільних кафедр університету з використанням електротехнічного обладнання та засобів автоматизації провідного підприємства-виробника! Приємно відзначити, що відповідну співпрацю вже розпочато: КАФЕДРА СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ НТУ "ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА" отримала перші зразки обладнання - це мікропроцесорні термінали релейного захисту і автоматики сімейства Relion, а також деяке устаткування для систем електропостачання напругою до 1000 В громадських будівель серії System pro M Compact.

НТУ "Дніпровська політехніка" висловлює щиру вдячність керівництву та співробітникам компанії АББ за вагомий внесок у розвиток технічної освіти регіону і України, а також за вибір нашого університету у якості партнера! Нехай нам щастить!









До списку





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт