Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри



RSS

26.10.2021 EDS Ukraine про наших випускників у себе
Наші інноваційні партнери EDS Ukraine  про нашу найкращу молодь, яку ми спільно виховуємо та готуємо до світлого майбутнього в електроенергетичній сфері!

20.10.2021 Почесний громадянин міста Дніпра
Колектив кафедри електроенергетики щиро вітає свого професора, академіка НАН України, голову Вченої ради Дніпровської політехніки, засновника наукової школи гірничої та металургійної електроенергетики, почесного ректора Дніпровської політехніки Півняка Геннадія Григоровича з присвоєнням звання "Почесний громадянин міста Дніпра"!

13.10.2021 З Днем захисника України!
Жіночий колектив кафедри електроенергетики привітав своїх козаків-науковців зі святами: Покрови пресвятої Богородиці, Днем захисників України, та козацтвасва!

01.10.2021 Досліджуємо
Проводимо дослідження показників якості електричної енергії в системах електропостачання енергоємних виробництв із застосуванням сучасного діагностичного обладнання Центру колективного користування науковим обладнанням "Інноваційна геоенергетика", що діє на базі НТУ "Дніпровська політехніка".

24.09.2021 Раді бачити!
Майбутні випускники колледжу Радіоелектроніки сьогодні завітали на кафедру електроенергетики.

22.09.2021 СОЗИДАТЕЛЬна зустріч
Студенти кафедри електроенергетики зустрілися із генеральним директором ПрАТ "НВО "Созидатель" Леонідом Турчином з нагоди укладання угоди між НТУ "Дніпровська політехніка" та Приватним акціонерним товариством "Науково-виробниче об'єднання "Созидатель" про співпрацю по дуальній формі здобуття вищої освіти

17.09.2021 В Меліоративному
На запрошення від колег з Меліоративного Ліцею, проведено профорієнтаційну зустріч з учнями 10-11 класів.

17.09.2021 Обмінялися досвідом
Іван Луценко з Павелом Циганом відвідали Дніпровський державний технікум енергетичних та інформаційних технологій

16.09.2021 Кубок ректора з волейболу!
Команда викладачів університету за участі професора кафедри електроенергетики Івана Луценко виборола перемогу у протистоянні зі студентами.

15.09.2021 Вже поспілкувались з майбутніми абітурієнтами.
Абітурієнти з фахового коледжу ракетно-космічного машинобудування ДНУ ім. О. Гончара та Дніпровського індустріального коледжу завітали на кафедру електроенергетики.

31.08.2021 Нагороджено!
Завідувача кафедри Папаїку Юрія Анатолійовича нагороджено нагрудним знаком "Шахтарська слава" III ступеня.

22.08.2021 Інженер-електрик – і Ви завжди готові до нових викликів!
Ким стати? Випуск 14. Інженер-електрик. 11 телеканал та кафедра електроенергетики представляють презентацію надсучасного фаху.

14.07.2021 Робоча група WG C5.1 UA
Професор кафедри електроенергетики Іван Луценко як представник Дніпровської політехніки взяв участь у засіданні робочої групи WG C5.1 UA: «Керування попитом (Demand Response-DR) в ОЕС України», організованої ГО "СІГРЕ Україна".

13.07.2021 На IV Міжнародній вугільній конференції
Професор кафедри електроенергетики, академік, голова Вченої ради НТУ "Дніпровська політехніка" Геннадій Григорович Півняк у складі університетської делегації (в статусі співорганізатора) взяв участь у проведенні IV Міжнародної вугільної конференції «Вугільні регіони України: справедлива трансформація та видобуток вугілля. Український та міжнародний досвід», що пройшла у Києві.

03.07.2021 Dnipro Education City!
Кафедра електроенергетики взяла участь в безпрецедентній події на теренах Дніпропетровщини (а можливо і України) -- першому освітньому фестивалі Dnipro Education City!

23.06.2021 Екскурсія
23 та 24 червня відбулися навчально-ознайомчі екскурсії студентів спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" на сучасний завод з виробництва електрообладнання компанії EDS - POWER!

15.06.2021 Взаємодія вищого порядку!
Відеотур виробництвом EDS-Power одного з провідних партнерів кафедри електроенергетики -- Группи EDS проводить директор EDS-Power, випускник кафедри електроенергетики Григорій Власенко.

13.06.2021 Відбулася надзвичайно феєрична подія 2021 року
За участю кафедри електроенергетики відбулась ПЕРША В УКРАЇНІ та регіоні ВИСТАВКА-КОНФЕРЕНЦІЯ E-Drive Dniprotech Fest, яка поєднала в собі такі кластери як "освіта-наука-технології", визначила та посилила відповідну взаємодію між НТУ "Дніпровська політехніка" та профільними міністерствами (Міністерством освіти і науки України, Міністерством інфраструктури України), органами місцевої влади (Дніпровська міська рада) та цілою плеядою підприємств високотехнологічного бізнесу у напрямку розвитку інноваційної галузі - "ЕЛЕКТРОМОБІЛЬНОСТІ".

09.06.2021 Про "E-DRIVE Dniprotech fest" на телеканалі ДніпроTV
Професор кафедри електроенергетики НТУ"ДП" Іван Луценко в прямому ефірі телеканалу ДніпроTV розповів про грандіозний захід, підготований за участю нашої кафедри -- виставку-конференцію "E-Drive DniproTech Fest НТУ "Дніпровська політехніка"", яка відбудеться 12 червня на території кампусу НТУ "Дніпровська політехніка".

28.05.2021 «Робота та розвиток енергоринку України»
Викладачі, здобувачі та потенційні аспіранти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» НТУ "Дніпровська політехніка" прийняли участь у продовженні циклу зустрічей з професіоналами-практиками – експертами компанії НЕК «Укренерго».


Новости 101 - 120 із 367
Початок | Попер. | 4 5 6 7 8 | Наступ. | Кінець Всі




Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт